De beste cadeaus voor jouw puber!

Je kent het allemaal als ouder van een zoon wel. Jouw puber is binnenkort weer jarig. Super leuk natuurlijk, maar wat steeds moeilijker wordt is een gepast cadeau verzinnen. Vroeger waren ze overal blij mee, maar nu worden ze wat kieskeuriger. Hij wil een game of een nieuwe console, maar hij zit veel te vaak te gamen. Maar wat moet je dan verzinnen? Wij geven wat tips voor een origineel cadeau!

Voetbalshirt

Voetbalshirts zijn blijkbaar niet alleen om in te voetballen, maar juist om de hele dag te dragen en het liefst ook om in te slapen. Een shirt van zijn favoriete club is natuur het leukst, maar wees ook origineel en kies juist een andere club uit waar hij nog geen shirt van heeft. Een goed cadeau dus om jouw puber sportief, maar ook blij te krijgen.

Zitzak

Pubers hebben de leeftijd gekregen waarop alleen chillen op je kamer een absolute must is. Om ze niet altijd in bed te laten gamen of lezen, is er een alternatief nodig. Een zitzak is een echte hangplek en het staat ook nog eens leuk! Een stoer tienercadeau toch?

Rugzak

Al die boeken die ze mee moeten nemen naar school moeten wel natuurlijk goed vervoerd worden. En zeker niet zorgen voor pijn in de rug. Een rugzak gebruikt hij elke dag. Een functioneel cadeau dus dat ook nog vaak wordt gebruikt! Kies bijvoorbeeld voor een Eastpak boekentas of een Kipling boekentas. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met een dessin en in verschillende maten.